NATURLOS

Vandring med turleder i Nordmøre og Romsdal

Tilbake

Friluftskveld på Skaret, Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede


Velkommen til Friluftskveld på Skaret!

mandag 2. mars 2020 17:30

Skarstua/Klokkargården

Velkommen til ny kveld med Friluftsliv tilrettelagt for funksjonshemmede. Vi inviterer til ny friluftskveld på Skaret, ved Skarstua mellom Molde og Fræna.  

Oppmøte: Skarstua / Klokkargården, Skaret. Her er det godt med parkering. Området blir brøytet om det er mye snø.

Vi begynner ute, med aktiviteter tilpasset forholdene. Om det er bra forhold legger vi opp til ei rundløype med aktiviteter og utfordringer. Det kan bli aking eller ulike oppgaver som skal løses. Bålpanna står klar til å varme seg ved.

Klokkargården blir åpen. Her viser vi bilder fra aktivitetene i 2019, og det blir serverer suppe og drikke. Vi tar med flere spill, slik at de som vil kan spille yatzy, kortspill eller annet brettspill. Det blir også tegnesaker. Ta gjerne med egne spill om du vil.

Pris: Arrangementet er gratis, ingen påmelding.

Utstyr og bekledning: Det kan være både kaldt og vått på Skaret midt på vinteren. Kle dere etter vær og forhold, ta med lykt.
Ser frem til en hyggelig kveld utendørs.

Om "Friluftsliv tilrettelagt for utvilkingshemmede"
Prosjekt Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et samarbeid mellom studenter ved Høgskolen i Molde, DNT Romsdal, Norsk Forbund for handikapede og kommunene som hjelper til med å spre informajsonen om arrangementene. Målet er at vi gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for ulike funksjonsnivåer, ønsker vi å skape en felles arena for å møtes og ha det gøy sammen. Her er det plass til de ulike utviklingshemmede / brukerne og deres familie, venner og støtteapparat. ilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger, og er tiltenkt både barn, ungdom og voksne, familie og/eller gode hjelpere.

Følg oss på vår facebokside: https://www.facebook.com/molderegionen

Vil du være frivillig i prosjektet i tilknytning til aktivitetene kan du melde deg her


Molde DNT gratis Hustadvika