NATURLOS

Vandring med turleder i Nordmøre og Romsdal

Tilbake

Bamsetur til Herskedalsetra og konsert med Julie Refseth


Barnas Turlag inviterer dere med på konsert-tur til Herskedalsetra

lørdag 9. mai 2020 09:30

Herskedalen

Dette er en tur som går i lauvskog opp til setervollen Strandasetra. Det var to flotte bygg her oppe, og det var mulighet til å overnatte. Setrene ble opprustet av Strand Vel i 1995. Dessverre brant den ene hytta våren 2018, den skal settes opp på nytt og vi får se om den står ferdig når vi kommer oss opp dit.

Vi møtes på parkeringsplassen og går sammen, følger veien mellom gammelhuset og ridehallen opp til vasshuset som står ca. 300 m fra parkeringsplassen. Videre på nedsiden av huset og langs stien ned til brua som er bygd over Galtelva. Nyter turen over brua før vi fortsetter stien opp til setra.

Turen dit opp tar ca. 30-45 min., men vi tar oss den tiden vi trenger for å oppdage og undre oss over ting og tang. Oppe på setra har Strand velforening bygd buer for overnatting på gamle setertufter, Rotåkerbua og Stakkvikbua, 320 moh.

Her skal vi tar oss en lengre pause med god mat, lek og spill og Julie vil glede oss med musikalske innslag. Dette blir en opplevelse! Bare å glede seg!

Kjørebeskrivelse: Fra fylkesveg 279, ta av opp mot Herskedalen. Etter 400 m krysser du elva. Ta da til venstre og kjør 150 m til en stor parkeringsplass.

  • Oppmøte: Coop Storbakken kl. 09.30 eller parkeringsplassen i Herskedalen kl. 10.00.
  • Turleder: Anja Krumrey, tlf. 462 38 473
  • Kart: Norge-serien Kristiansund
  • Turen annonseres på: kntur.no og KNT sin Facebookside

Kontaktinformasjon:

  • Anja Krumrey
  • Tlf. 462 38 473

gratis barn Hustadvika